Share
domik

Ansamblul Rezidential Consorhogar

LIVIU REBREANU NR. 173, TIMISOARA, TIMIS

Experienta isi spune cuvantul atunci cand este vorba despre proiectele Consorhogar. De-a lungul celor 11 ani in care ne-am ocupat de dezvoltarea segmentului imobiliar, am invatat cerintele pietei si nevoie clientilor nostri dar si cum sa alegem cei mai buni furnizori de materii prime si servicii conexe astfel încat sa va putem oferi un camin sigur, care sa va depaseasca asteptarile.

Intotdeauna am pus accent pe calitate iar acest lucru se poate vedea si in cazul finisajelor. Ne place sa imbinam utilul cu placutul motiv pentru care, an alegerea finisajelor, tinem cont atat de aspect cat si de durabilitate si alti parametri tehnici.

Dincolo de acest aspect, ne dorim ca noul tau apartament sa te reprezinte asa ca vei avea posibilitatea de a opta pentru personalizarea finisajelor interioare. Iti punem la dispozitie o gama diversificata de modele si culori.

0
Iulie 2021, termenul de finalizare al lucrarilor

0
Apartment cu 1, 2 si 3 camere direct de la dezvoltator

0
Locuri de parcare subterane si supraterane

Idei de amenajare

BAIE

Idei pentru amenajarea bailor

In design-ul contemporan, baia isi mentine functia principala dar capata din ce in ce mai mult si un rol secundar, acela de sanctuar privat. Propunerile noastre pentru amenajarea băilor, îmbină inteligent funcționalul cu esteticul, tratand fiecare amenajare ca pe un proiect unicat.

Rasfoiti colectiile noastre de amenajare si veti descoperi, mobilier pentru baie, gresie si faianta, obiecte sanitare si accesorii cu design inedit.

INTERIOR

Idei pentru amenajarea interioara

Spatiu esential al oricarui camin, integreaza de regula si zona de dining, iar amenajarea unui living este o reflexie a gusturilor si personalitatii noastre. Living-ul este acel spațiu privilegiat care subordonează texturile, lumina și culoarea si este oaza de bucurie a locuintei.

Ideile noastre de amenajare se definesc prin evidențierea formelor cu modele de mobilă pentru living modernă și aerisită cu accente în tendință.

VESTIBUL

Idei pentru amenajare vestibul

Dressing-ul este o incapere separata, de diferite dimensiuni, special amenajata pentru a depozita articolele vestimentare. Cele mai importante avantaje ale amenajării unui dressing în locuință, sunt următoarele: economia de spațiu, o mai buna ingrijire a hainelor, aerisirea spatiului din locuinta si confortul psihologic.

Această încapere are rolul de a elibera spațiul din locuință, mutând o parte din conținutul rafturilor aflate în dormitor sau debara într-un loc cu destinație specifică